ATELIERUL DE CREAȚIE TRADIȚIA - proiect al Second Chance Romania
Despre noiProduseNoutatiEvenimenteFotografiiServiciiCum cumparContact
Categorii
MozaicPlatouriMeseOglinziRame fotoDecoratiuniGhiveceTablouriCraciunPastiHalloweenCostume carnavalPicturaBoluri lemnLinguri lemnDecoratiuniSuvenirCraciunMartisoare handmade
Login

Username: 
Password: 

Despre noiATELIERUL DE CREAȚIE TRADIȚIA este un proiect de succes al fundatiei Second Chance Romania, menit sa instruiasca si sa ofere un loc de munca persoanelor din categorii sociale defavorizate din satele comunitatii Berceni, judetul Prahova.

Cu o experienta de peste 7 ani, atelierul realizeaza manual produse unicat din mozaic pe diverse suporturi: ghivece flori, platouri din bambus, jardiniere din lemn si ceramica, oglinizi, rame foto, mese si multe alte decoratiuni de interior si exterior rezistente la temperaturi scazute sau umiditate.
Fiecare produs este realizat din sute de piese de gresie sau faianta modelate manual cu clestele si lipite cu adeziv special pe suport, creand astfel modele unice de diferite dimensiuni si culori. Produsele pot fi personalizate la cerere cu modelul, dimensiunea si culorile alese de client (diferite logo-uri,sigle pentru companii, mesaje personalizate).

Materii prime folosite pentru mozaicurile decorative sunt: ceramica, lut, lemn, bambus, gresie, faianta, granit, margele, plastic, sticla, chit, lipici.Tot in cadrul ATELIERULUI DE CREAȚIE TRADIȚIA functioneaza si atelierul de pictura si croitorie. Pictura decorativa se realizeaza pe suport din lemn, ceramica sau sticla. Atelierul de croitorie produce costume de carnaval pentru copii si adulti care sunt la mare cautare in preajma sarbatorilor si a Halloween-ului.Produsele atelierului sunt promovate si vandute in expozitii si targuri nationale si europene, in magazine din Romania Anglorom Consulting - decoratiuni interior si croitorie), magazine din Franta, Olanda, Danemarca (Glerups). Atelierul a lucrat cu parteneri importanti precum Coca Cola si Petrom pentru "corporate bussiness gifts" .

Camera de Comert Exterior Prahova a invitat ATELIERUL DE CREAȚIE TRADIȚIA in 2011 sa participe si sa promoveze produsele handmade in Roma, Italia in cadrul expozitiei Euro Prahova.

Fundatia “Giacomo Brodolini” si experti ai Consiliului European au acordat Asociatiei Second Chance Romania si proiectului “ATELIERUL DE CREAȚIE TRADIȚIA” diploma “Exemplu de buna practica in Romania”.

Povestea emotionanta a Second Chance Romania si frumusetea produselor lucrate manual in Berceni au dus la aparitia in mass-media locala si nationala a unor articole si reportaje (Adevarul de seara, Tabu, Casa si Gradina, TVR 2, Alpha TV).


Sus
Comanda mea
Cosul de cumparaturi este gol.
International
     
Aleator

Mozaic  |  Promotii

Platou mozaic sticla 15-15 cm Cod F36


Platou mozaic sticla Dimensiune 15x15 cm Cod: F36
Pret: 65 RON
Parteneri

  TSN Shop v2.2   
Despre noiProduseFotografiiCum cumparContact


  
Quality IT Services